Heartland Festival naar Metropool

Ticketmaster
Heartland Festival naar Metropool
Heartland Festival naar Metropool

Op 13 april organiseert Metropool voor de zesde keer het Heartland Festival. Heartland richt zich op alle muziek die raakvlakken heeft met roots. Zo geniet je dus van blues, americana, bluegrass en country, maar ook andere muziekstijlen die zich laten inspireren door deze genres vinden een plek in het programma van Heartland.

Er is nog een andere reden om naar Heartland te gaan en dat is de gemoedelijke sfeer. Zo zit je bewonderend naar een band te kijken en enkele minuten later sta je naast de drummer van diezelfde band te wachten op een hamburger van de barbecue. Een festival waar zowel artiesten als bezoekers zich thuis voelen en er samen een mooie dag van maken, het muzikale equivalent van noaberschap.

Heartland Festival
Datum: 13 april
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek