Highter Brothers naar de Melkweg

Ticketmaster
Highter Brothers naar de Melkweg
Highter Brothers naar de Melkweg

MaSiWei, Melo, DZKnow en Psy.P, beter bekend als Higher Brothers, komen naar de OZ van de Melkweg! Hun sound weerspiegelt de groeps hoge energie gehalte, met een aanstekelijke combi van eenvoudige Engelse hooks en Mandarin flows die explosieve bops creëren. Onlangs hebben ze hun album ‘Five stars’ gedropt met featurings die deze naam zeker eer aandoet, o.a. Denzel Curry, Schoolboy Q, Soulja Boy en Ski Mask the Slump God zijn te horen op dit nieuwe album. Op 14 september komt the hottest rapcrew from east Asia naar onze OZ, so make sure you don’t sleep on this one!

Highter Brothers
Datum: 14 September
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek