Hot Chip naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Hot Chip naar Paradiso Noord
Hot Chip naar Paradiso Noord

Hot Chip is onder andere bekend van de hits ‘Over and Over’ (2006) en ‘Ready For The Floor’ (2008). Sindsdien heeft de band echter absoluut niet stil gezeten. Inmiddels hebben de Britten zes studioalbums op hun naam staan, waarvan de laatste, ‘Why Make Sense?’, in 2015 uitkwam. Ook deze staat natuurlijk bol van de speelse opzwepende indiepop-nummers, maar laat ook zien dat de band enorm is gegroeid en meer volwassen is geworden. Met invloeden van r&b, house, elektro en hiphop maken de groep live een verrassend strakke wervelwind waarbij de dansbare ritmes je continu om de oren vliegen.

Hot Chip
Datum: 14 April
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek