Hydrogen Sea naar de Melkweg

Ticketmaster
Hydrogen Sea naar de Melkweg
Hydrogen Sea naar de Melkweg

Hydrogen Sea breidt uit, maar boet niet in aan intensiteit. Met ‘Automata’ verbreekt het voorheene duo bestaande uit Birsen Uçar en Pieterjan Seaux de banden met hun computer en hijsen ze drie nieuwe bandleden aan boord, waarvan een van de meest opvallende misschien wel Patricia Vanneste is, ex-violiste van Balthazar. In 2018 brachten ze de single getiteld ‘Flogsta’ uit, vernoemd naar een studentenghetto in Uppsala, Zweden, waar traditioneel elke avond om 22:00 uur de studenten hun zorgen richting de hemel schreeuwen. Op 25 april brengt Hydrogen Sea hun tweede full length album uit, welke ze precies één maand later zullen presenteren in onze Upstairs.

Hydrogen Sea
Datum: 25 Mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek