Inge van Calkar naar 013

Ticketmaster
Inge van Calkar naar 013
Inge van Calkar naar 013

Het creatieve proces is een wonderlijk ding. Je schrijft liedjes, neemt ze op, en ineens zie en hoor je alles anders. Dat overkwam Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Gaandeweg is haar smaak, stijl en aanpak veranderd. Dan kun je wel stug door blijven gaan op de oude voet, maar de aantrekkingskracht van een nieuwe richting is veel interessanter. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische, terwijl de liedjes een flinke elektronica injectie meekregen.

De eerste track van het album Reset, is I don’t mind het werd uitgebracht in januari 2018 en meteen gefeatured in de New Music Friday NL playlist op spotify, gevolgd door de Nederlands Viral 50, Absolute Alternative, New Alternative en Annemieke Schollaardts A-Lijst | NPO Radio 2.Haar tweede single – Imaginary – kwam binnen op plaats 10 in de New Alternative Playlist. Nu is daar een nieuwe single: Hold You Hate You Love You Leave You en die is uiteraard weer bijzonder fijn!

Inge van Calkar
Datum: 4 April
Zaal: 013
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek