JUFF. naar Hedon

Ticketmaster
JUFF. naar Hedon
JUFF. naar Hedon

‘JUFF.’ is een aanstormende rockband van eigen bodem. De band uit Zwolle werd opgericht door Zoë van Huit (leadzangeres) en Aart de Gier (gitarist) en kenmerkt zich door een breed georiënteerde rock sound met ruige invloeden van artiesten als Beth Hart en Paramore en de elektronische tinten van London Grammer en Nothing but Thieves. Dit geheel wordt afgerond met krachtige backing vocals en autobiografische teksten waardoor de eigentijdse gepolijste rock sound waar JUFF. zich hard voor maakt tot zijn recht komt. Eind mei 2019 verwachten we hun debuut EP!

JUFF. is een project van studenten van de opleiding Docent Muziek van het ArtEZ conservarorium.

JUFF.
Datum: wo 29 mei 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek