Keb’Mo’ naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Keb’Mo’ naar Tivoli Vredenburg
Keb’Mo’ naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse bluesman Keb’ Mo’ is een van de veelzijdigste artiesten in het genre. Van akoestische deltablues tot verzorgde elektrische blues met een funky groove: hij beheerst het allemaal. Behalve muzikant is Keb’ Mo’ ook nog acteur, activist en mentor voor jonge muzikanten. Op het podium voelt de altijd relaxte Keb’ Mo’ zich als een vis in het water van de Mississippi, en aan materiaal heeft hij ook geen gebrek met meer dan een dozijn albums op zijn naam. Op zijn meest recente album TajMo (2017) werkt hij samen met een andere bluesgrootheid: Taj Mahal. Dit is blues waar je vrolijk van wordt!

Keb’Mo’
Datum: 04 juli
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek