Lily & Madeleine naar Paradiso

Ticketmaster
Lily & Madeleine naar Paradiso
Lily & Madeleine naar Paradiso

Tweelingzussen Lily & Madeleine zingen samen zoals alleen zussen dat kunnen doen. Hun tijdloze popliedjes, met hemels harmonieuze samenzang en scherpe teksten, doen denken aan First Aid Kit en Fleet Foxes met een vleugje Taylor Swift. In 2013 verscheen het zelfgetitelde debuutalbum van Lily & Madeleine. Sindsdien is de ontwikkeling van ingetogen indiefolkliedjes naar melodieuze en volwassen popmuziek duidelijk te horen. Op hun onlangs verschenen vierde album ‘Canterbury Girls’ laten Lily & Madeleine prikkelende en dromerige popliedjes horen waarin de bijzondere stemmen van de zussen centraal staan.

Lily & Madeleine
Datum: 3 Mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek