Mad Caddies naar Willem Twee

Ticketmaster
Mad Caddies naar Willem Twee
Mad Caddies naar Willem Twee

Mad Caddies is een Amerikaanse ska-punkband uit Solvang, Californië. Naast ska en punk verwerkt de band ook muzikale stromingen als reggae, dixieland, polka en hillbilly in haar muziek. De band staat onder contract bij Fat Wreck Chords. Via dit label heeft de band vijf studioalbums, twee ep’s, en een livealbum laten uitgeven.

Live kun je alleen maar een oerdegelijke en opzwepende set verwachten, die menig man aan het dansen zal brengen.

In juni 2018 bracht Mad Caddies het nieuwste album‘Punk Rocksteady’ uit. ‘Punk Rocksteady’ bestaat uit twaalf punkrock-covers omgetoverd tot reggae-tracks. Zo coverde de band onder andere het nummer ‘She’ van punkrockband Green Day, afkomstig van het album ‘Dookie’ uit 1994.

Mad Caddies
Datum: 23 mei
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek