Nick Mulvey naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Nick Mulvey naar Tivoli Vredenburg
Nick Mulvey naar Tivoli Vredenburg

De Engelse singer-songwriter Nick Mulvey debuteerde in 2014 met First Mind, een album vol aanstekelijke indiefolksongs waarin ook ruimte is voor melancholie. Mulvey is geen muzikale hokjesdenker: voor zijn solocarrière zat hij in de instrumentale jazzband Portico Quartet, waarmee hij twee albums uitbracht. Gelukkig horen we op zijn eigen werk ook zijn aangename stem, die wel wat doet denken aan het stemgeluid van Nick Drake. In 2017 verscheen zijn tweede album Wake Up Now – tekstueel wat serieuzer, muzikaal nog swingender dan zijn debuut, met veel Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse invloeden!

Nick Mulvey
Datum: 25 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek