Paulusma naar het Paard

Ticketmaster
Paulusma naar het Paard
Paulusma naar het Paard

Hij leek van de radar verdwenen, maar niets is minder waar: er kwam ‘even iets tussendoor’. Jelle Paulusma legde zijn laatste plaat in de vrieskast vanwege onverwacht groot succes met Her Majesty – de Crosby Stills Nash & Young- tribute-sensatie. Nu is het weer tijd voor zijn eigen werk, een nieuwe plaat (‘Somehow Anyhow.’) en een nieuwe tour! De oud-frontman van Darryl-Ann keert terug naar het PAARD en daar zijn we heel blij mee! Westcoastpop, uitmuntende sixties psychedelica, donkere, melancholische ballades: je ziet het allemaal live op 2 mei.

Het is niet de eerste keer dat Paulusma z’n solowerk op de plank heeft gelegd voor meer actuele projecten. Zo was daar in 2014 een langverwachte reünietour van Daryll-Ann, dé indiepop-prinsen van de jaren ‘90. De band verkocht twintig jaar na dato in no time alle zalen uit en frontman Paulusma vond ook toen dat zijn soloplaat (volgens Het Parool ‘Nederlandse rockplaat van het jaar’) kon wachten.“Ik neem m’n tijd om een plaat te maken, dus die slinger ik niet zomaar de wereld in, alleen omdat ‘ie af is. Daar wil ik op z’n minst de aandacht aan besteden die het verdient.”

Paulusma
Datum: 2 mei
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek