Paulusma naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Paulusma naar Tivoli Vredenburg
Paulusma naar Tivoli Vredenburg

Paulusma is de band van Jelle Paulusma, bij velen nog steeds bekend als zanger/gitarist van de fijnbesnaarde gitaarband Daryll-Ann. Maar Daryll-Ann is alweer vijftien jaar uit elkaar en Paulusma is inmiddels aan zijn vijfde album toe: Somehow Anyhow, dat verschijnt op 22 maart. Dat we vijf jaar moesten wachten op de opvolger van Pulling Weeds kwam door het grote succes van Her Majesty, de CSN&Y-tributeband waarin Jelle Paulusma speelt. In 2019 richt Paulusma het vizier echter weer op zichzelf – verwacht een stevige portie ambachtelijke indierock waarin geregeld ruimte is voor ontsporing!

Paulusma
Datum: 25 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek