Quaker City Night Hawks naar Paradiso

Ticketmaster
Quaker City Night Hawks naar Paradiso
Quaker City Night Hawks naar Paradiso

Quaker City Night Hawks maakt vette rock-‘n-roll met door whiskey gesmeerde zang. Vergelijkingen met ZZ Top en Lynyrd Skynyrd liggen op de loer, maar deze Texanen vergeten nooit een eigentijdse signatuur in hun platen te groeven. Zo worden op derde langspeler ‘El Astronauta’ (2016) blues, soul en invloeden van sci-fi moeiteloos samengesmolten tot een eigengereid geheel. Luisteren naar de Quakers is als met een ronkende tijdmachine naar de seventies reizen om na een groot avontuur toch weer in 2019 te belanden. Precies op tijd om de release van het nieuwe album ‘QCNH’ niet te hoeven missen.

Quaker City Night Hawks
Datum: Maandag 4 November
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek