The Fatal Flowers naar Paradiso (extra concert)

Ticketmaster
The Fatal Flowers naar Paradiso (extra concert)
The Fatal Flowers naar Paradiso (extra concert)

Het concert op donderdag 27 juni in Paradiso verkocht binnen een kwartier uit en andere zalen in Nederland volgden snel. Nu is er een extra concert in de grote zaal van Paradiso en dat markeert direct het allerlaatste optreden van The Fatal Flowers ooit.

Stop The Presses, om met een tekstregel uit ‘Johnny D. Is Back!’ te spreken. The Fatal Flowers, uit meerdere hoeken bekroond tot de meest legendarische Nederlandse underground rockband uit de jaren ’80, komt terug. Opgericht in 1984 door Richard Janssen, scoorde de band in 1987 een Edison Award met de hit ‘Younger Days’. Na het uitbrengen van vier albums trok Janssen in 1990 echter de stekker uit de band. Nu, meer dan 20 jaar later, komen de Amsterdammers nog één keertje samen voor een reünie-tour door Nederland. Wat de reünie gaat brengen, is nog onduidelijk. Het oude werk wordt weer ingestudeerd. Maar zal er ook iets nieuws komen? Jonkers weet het niet maar sluit het niet uit: “Het zou zomaar kunnen.” Janssen sluit zich bij hem aan met een verwijzing naar het verleden. “In een oefenruimte kan van alles gebeuren. Pleasure Ground is ook zo tot stand gekomen.”

The Fatal Flowers
Datum: Vrijdag 28 Juni (extra concert)
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek