The Lighthouse naar de Melkweg

Ticketmaster
The Lighthouse naar de Melkweg
The Lighthouse naar de Melkweg

“Songs that feel like fridays”: zo omschrijft de Leuvense groep hun eigen muziek. Volgens The Lighthouse zijn vrijdagen, of liever vrijdagavonden, bedoeld om je zonder zorgen onder te dompelen in de nacht. Dan kan zowel met opzwepende beats met catchy lyrics als met een bedwelmende gelaagdheid van gitaar en synths, die bij tijden haast mysterieus aandoet.

Het recept van The Lighthouse bleek zeer succesvol en een lange lijst van vele hoogtepunten volgde: meer dan 100 shows in binnen- en buitenland (oa AB, Pukkelpop, Het Depot, Maanrock, Suikerrock, Muziekodroom, Crammerock en zelfs het Sziget Festival in Boedapest) en airplay op Studio Brussel, MNM, Radio 2, BRUZZ etc.

Na de release van de‘Joyride’ Ep in november 2017, die hen maar liefst 1,8 miljoen Spotify streams opleverde, zijn de heren in volle voorbereiding van het debuutalbum, waarvan laatste single Catch Fire een eerste voorsmaak van was.

Met deze try-outs brengt The Lighthouse een set waarin ze nog meer nieuw materiaal op je afvuren en waar ze graag een tipje van de sluier oplichten van hun album.

The Lighthouse
Datum: 25 Oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek