Thomas Azier naar de Muziekgieterij

Ticketmaster
Thomas Azier naar de Muziek- gieterij
Thomas Azier naar de Muziek- gieterij

Thomas Azier vertrekt als 19-jarige jongen vanuit een Fries dorpje naar Berlijn om zijn muzikale pad te vinden. Een paar jaar later, in 2014, releast hij zijn debuutalbum ‘Hylas’. Later verhuist Thomas naar Parijs en brengt hij zijn plaat ‘Rouge’ (2017) uit. Beide albums worden beloond met een Edison. Van ‘Rouge’ werd de single ‘Talk To Me’ verkozen tot 3FM megahit en de ballade ‘Babylon’ werd Top Song bij Radio 2. Thomas werkte samen met o.a. Diplo en Stromae, voor de laatste artiest verzorgde hij ook het support tijdens zijn tours in 2013 en 2014. Thomas speelde op festivals als Best Kept Secret, Lowlands en Eurosonic/Noorderslag. Het album ‘Rouge’ werd genomineerd voor een 3FM Award.

2018 stond in het teken van album ‘Stray’. De muziek van het album werd, mede door het grotendeels zwervende/reizende bestaan wat Thomas jarenlang aanhing, over de hele wereld geschreven. Van Kyoto tot Berlijn, van Abidjan tot New York, Parijs en Friesland. Sinds ’Stray’ is Thomas volledig independent via zijn eigen label Hylas Records, waarmee hij dit jaar nieuwe muziek uit gaat brengen. Het wachten is op album #4!

Thomas Azier
Datum: 06 oktober
Zaal: Muziekgieterij
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek