Thomas Azier naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Thomas Azier naar Tivoli Vredenburg
Thomas Azier naar Tivoli Vredenburg

Het talent van de Nederlandse producer Thomas Azier is te groot voor ons kikkerlandje – daarom bivakkeerde hij vanaf zijn negentiende in het buitenland. Dat leverde tot nu toe drie even intrigerende als afwisselende synthpopalbums op. Debuutplaat Hylas (2014) weerspiegelt Aziers Berlijnse periode, met veel techno-invloeden, opvolger Rouge (2017) nam hij op in Parijs en die klinkt dan ook warmer en menselijker. Aan inspiratie geen gebrek, want een jaar later verscheen Stray, een album dat hij opnam zonder vaste woon- of verblijfplaats. Luister naar de track White Horses en je hoort: Azier is intens!

Thomas Azier
Datum: 4 oktober
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek