Tom Rosenthal naar het Zonnehuis

Ticketmaster
Tom Rosenthal naar het Zonnehuis
Tom Rosenthal naar het Zonnehuis

Tom Rosenthal is een Engelse singer-songwriter en componist. Hij maakt korte en scherpzinnige popnummers over de meest uiteenlopende, maar immer actuele onderwerpen. Misschien ken je ‘Hey Luis, Don’t Bit Me’ over het bijtincident van Luis Suarez bijvoorbeeld, of het nummer over First Lady Melania Trump ‘Melania’. Zijn clips hebben veel bekijk op YouTube, met meer dan 40 miljoen views en zijn nummers zijn meer dan 100 miljoen keer beluisterd op Spotify. The Guardian beschreef de muziek van Rosenthal als zachtaardige, epische ballades die spitsvondig op een klassieke Britse manier benaderd worden.

Tom Rosenthal
Datum: Woensdag 5 Juni
Zaal: Zonnehuis
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek