Big | Brave & My Disco naar Patronaat

Ticketmaster
Big | Brave & My Disco naar Patronaat
Big | Brave & My Disco naar Patronaat

De experimentele post rock van Big | Brave legt de focus op ruimte, volume en rauwe emotie. Denk aan dreunende bassen, explosieve uitbarstingen, dynamische, luidruchtige, prachtige, minimalistische en hypnotiserende klanken. Aan hun nieuwe album, ‘A Gaze Among Them’, werkte o.a. leden van Godspeed You!, Black Emperor en Thee Silver Mt Zion mee. Dit trio uit Montreal was eerder in Nederland te zien tijdens het le Guess Who festival en op Roadburn.
“BIG|BRAVE are big and oceanic, their music flowing and crashing like waves…Robin Wattie’s clear, piercing vocals, which occupy an emotional zone right at the point between ecstasy and abject despair.” – PITCHFORK

De Australische minimalistische ambient noise band My Disco is voor hun vijfde album naar Berlijn afgereisd om op te nemen in de studio van o.a. Einstürzende Neubauten en Pan Sonic. De band maakt gebruik van lang uitgerekte tonen en akkoorden met minimalistische drums sounds die zij zelf omschrijven als iets wat “still offers dance-like, albeit disjointed, beats”.

Big | Brave & My Disco
Datum: 21 mei
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:30 u
Aanvang: 20:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek