Da La Soul naar Musis

Ticketmaster
Da La Soul naar Musis
Da La Soul naar Musis

Maak je op voor een flinke dosis positieve old-school hiphop vibes want de legendarische rapgroep De La Soul komt op donderdag 30 mei naar de Parkzaal van Musis Arnhem! De La Soul scoorde rond het begin van de jaren negentig grote hits met nummers als Me Myself And I, Say No Go en Ring Ring Ring (Ha, Ha, Hey!). Vanaf hun debuut 3 Feet High and Rising uit 1989 tot nu staat het sympathieke drietal garant voor een melodieuze mix van rap, jazz en pop.

Inmiddels heeft de rapgroep negen albums en zes Grammy nominaties op haar naam staan, o.a. voor hun meest recente album And The Anonymous Nobody uit 2016, dat werd genomineerd in de categorie Best Rap Album. Het album bevat gastbijdragen van o.a. Snoop Dogg, Usher, Jill Scott, David Byrne, 2 Chainz, Little Dragon en Damon Albarn. Met Albarn werkte De La Soul veelvuldig samen onder de vlag van diens bijzonder succesvolle “hobby project” Gorillaz. De La Soul leverde een substantiële bijdrage aan maar liefst drie Gorillaz studioalbums, won in 2006 samen met Gorillaz een Grammy voor de monsterhit Feel Good Inc. en toerde meerdere malen gezamenlijk de wereld over.

Da La Soul
Datum: 30 mei
Zaal: Musis, Arnhem
Zaal open: 19:15u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek