Def Americans naar Corneel

Ticketmaster
Def Americans naar Corneel
Def Americans naar Corneel

De beste Johnny Cash Tribute band van Nederland, is na een afwezigheid van twee jaar terug in Lelystad! Hun eerdere shows waren een groot succes, vanavond staat in het teken van het legendarische San Quentin concert dat Johnny Cash 50 jaar geleden in deze beruchte gevangenis gaf. De complete show wordt integraal gespeeld inclusief klassiekers als “A Boy Named Sue”, “Jackson” en “I Walked The Line”.

Johnny Cash at San Quentin (1969) is een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van The Man in Black in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn net geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen.

Voorprogramma: Mattanja Joy Bradley
Het voorprogramma wordt verzorgd door Mattanja Joy Bradley, een Nederlandse singer-songwriter die over de hele wereld optreedt met haar soulvolle stem, doordrenkt met country en blues.

Def Americans
Datum: 28 juni
Zaal: Corneel
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek