Deströyer 666, Dead Congregation en meer naar Doornroosje

Ticketmaster
Deströyer 666, Dead Congregation en meer naar Doornroosje
Deströyer 666, Dead Congregation en meer naar Doornroosje

Liefhebbers van extreme metal mogen donderdag 31 oktober met een uitroepteken in hun agenda markeren. Beide zalen van Doornroosje staan deze avond in het teken van een goddeloze hoogmis van formaat. Het duistere en verwoestende hoofdgerecht kondigen we eind maart aan, maar de eerste namen mogen er ook wezen: Deströyer 666, Dead Congregation, Nocturnal Graves en Inconcessus Lux Lucis.

De Australiërs van Deströyer 666 spelen maar mondjesmaat in Europa, maar nu keren ze eindelijk weer terug naar Nederland. De band staat bekend om hun nietsontziende, verschroeiende mix van black thrash metal.

Het Griekse Dead Congregation is geen onbekende in de death metal scene. De brutale nummers zijn geïnjecteerd met een flinke scheut doom en black metal invloeden. Verplichte kost voor liefhebbers van Incantation en Immolation.

Net als Detröyer 666 zijn de mannen van Nocturnal Graves afkomstig uit Australië. De thrashy roots worden zeker niet verloochend, maar op hun laatste album ‘Titan’ is het geluid gelaagder, duisterder en zakt het tempo wat vaker in. Het geheel wordt daardoor alleen maar bruter.

Deströyer 666, Dead Congregation e.a.
Datum: 31 oktober
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 18:00u
Aanvang: 18:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek