District 97 naar de Boerderij

Ticketmaster
District 97 naar de Boerderij
District 97 naar de Boerderij

District 97 is ongetwijfeld één van de meest avontuurlijke progressieve rockbands van de hedendaagse prog generatie. De band onder leiding van de charismatische Leslie Hunt timmert hard aan de weg. De band werd in 2006 opgericht en toerde samen met John Wetton (King Crimson, UK, Asia).

Hun laatste album “Vaults” (2015) kreeg lovende recensies. Op het moment zijn ze druk bezig met het afronden van een nieuw album. Zij stonden al twee maal op het Progdreams festival. Na hun succesvolle toer in de Verenigde Staten afgelopen jaar, staan zij nu met een volledige show in de Boerderij.

District 97
Datum: donderdag 3 oktober 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek