Idaly naar de Hall of Fame

Ticketmaster
Idaly naar de Hall of Fame
Idaly naar de Hall of Fame

De eerste kennismaking met Idaly was als één van de leden van het New Wave collectief. In 2015 wonnen ze gezamenlijk de Popprijs met het – enkel digitaal uitgebrachte – album ‘New Wave’. De rapper was te horen op de hits ‘Hoog/Laag’ en ‘No Go Zone’ en stond op grote festivals zoals Appelsap en Lowlands.

Een jaar later verscheen zijn solo-debut ‘Eindelijk’ bij Top Notch en bracht hij nog een reeks EP’s uit. De rapper en producer scoorde hits met ‘Wine Slow’ ft. Ronnie Flex, Bizzey, Famke Louise en in samenwerking met Josylvio op de track ‘Lil Mama’. Tegen het einde van 2018 scoorde Idaly met zijn meest recente hit ‘Fallin’ ft. SFB & Ronnie Flex. Met nog een nieuw album in het vooruitzicht is vanavond een avond om niet te missen in de Hall of Fame.

Idaly
Datum: vr 19 april ’19
Zaal: Hall of Fame, Tilburg
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek