Jo Mersa Marley naar het Paard

Ticketmaster
Jo Mersa Marley naar het Paard
Jo Mersa Marley naar het Paard

Zo vader zo (klein) zoon! Jo Mersa Marley, zoon van Stephen Marley en kleinzoon van de reggae legende Bob Marley, gaat voor het eerst op tour door Europa. In 2014 bracht Jo zijn debuut album ‘Comfortable’ uit. Dit opende vele deuren voor de al gezegende Marley nakomeling. Zo was hij al te horen op het Grammy-winnende album ‘Strictly Roots’ van Morgan Heritage en werkte hij samen met Damian ‘Jr Gong’ Marley.

“My father calls my grandfather a magician because he was the only man who could bring peace to his country, and that’s a lot of power, influence, it’s magic, but I don’t let it get to my head,” zegt Jo. “He made a big step for Jamaican music and it is time for me to add my works to it, to build on it. I am just getting started; I am just getting Comfortable.” Aldus Joseph Mersa Marley. Dit belooft een avond vol zoete reggae vibraties te worden!

Tegen de tijd dat hij vier jaar oud was, verscheen Jo al op het podium naast zijn vader, oom Ziggy, tantes Cedella en Sharon (ook bekend als Ziggy Marley en The Melody Makers) en hun kinderen als onderdeel van de spetterende concert finale van de groep waarbij Jo vaak naar de microfoon greep en mee zong met de grootste liedjes van de Melody Makers. Geboren in Kingston, Jamaica op 12 maart 1991, verhuisde Jo naar Miami op 11-jarige leeftijd, waar hij zijn vader en oom Damian scherp observeerde toen ze muziek maakten in Stephen’s Lion’s Den-studio.Toen was school de prioriteit voor Jo; reizen met Ziggy en de Melody Makers was voorbehouden voor de schoolvakanties en zomervakanties, maar die ervaringen boden Jo de eerste hand om zijn muzikale aspiraties verder te ontwikkelen.

Jo Mersa Marley
Datum: dinsdag 23 april 2019
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek