Lijf naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Lijf naar Tivoli Vredenburg
Lijf naar Tivoli Vredenburg

Breakdancecollectief 155 (éénvijfvijf) speelde het dak eraf op Lowlands, Sziget, Mundial en in de Melkweg. Dit keer beklimmen de mannen het podium samen met Anne-Fay. Dus: breakdance en live-muziek. Maar ook voguing, video-art en aanstekelijke beats uit de nineties. Performers en publiek lopen door elkaar heen. Dansers en muzikanten wisselen onderling van rol. De setting: een festivalsfeer waar mag worden gedronken, gejuicht en gecrowdsurft. Met hun energieke show bouwt 155 binnen no-time een feestje, maar wel met inhoud.

Een dansconcert over en met het publiek, over hoe onze generatie vrijwillig contact probeert te maken in te donkere ruimtes met te harde muziek.

Lijf
Datum: 9 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek