Living Colour naar Hedon

Ticketmaster
Living Colour naar Hedon
Living Colour naar Hedon

Living Colour is een Amerikaanse funkmetalband uit New York die in 1984 werd opgericht door gitarist Vernon Reid. De groep verzilverde twee opeenvolgende Grammy’s voor Best Hard Rock Performance; eerst in 1990 met hun single Cult of Personality, daarna in 1991 met hun album Time’s Up. De band is goed bevriend met The Rolling Stones die geregeld een beroep doen op hun muzikale vrienden. In 1995 kiest Vernon Reid voor een solocarrière maar begin 2000 komt de band weer bij elkaar voor een reünie. De laatste jaren is Living Colour weer die dampende machine van vroeger, bekend om hun live-sets vol met nieuw en oud materiaal.

Living Colour
Datum: vr 12 juli 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek