My Propane naar de Boerderij

Ticketmaster
My Propane naar de Boerderij
My Propane naar de Boerderij

My Propane heeft in de afgelopen jaren een flinke reputatie opgebouwd door hun eigen visie op moderne metal en hun krachtige liveshows. De band heeft in heel Europa gespeeld met bands als Epica, Evergrey, Moonspell, VUUR, Scar Symmetry en Paradise Lost.

My Propane kwam in januari van dit jaar met hun tweede plaat “Antidote”. Geproduceerd door Joost van den Broek (Epica, Ayreon, Powerwolf en Navarone) en gemasterd door Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, Delain). Het album gaat los vanaf de eerste minuut met agressieve en beklemmende metal. Mede veroorzaakt door de toevoeging van extra gitarist Frank Schiphorst, bekend van Mayan. Deze waardige opvolger van “Modern Violent Gentleman” uit 2013 staat garant voor weer een vette show.

My Propane
Datum: vrijdag 18 okt 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek