Poke, Young Ellens, Tabitha naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Poke, Young Ellens, Tabitha naar Tivoli Vredenburg
Poke, Young Ellens, Tabitha naar Tivoli Vredenburg

Squad haalt de meest gaande rappers en hardste R&B naar Utrecht. Poke staat vooral bekend om z’n onuitputtelijke energie op het podium. Een eigen stijl, eigen smoel en een eigen sound, het is gewoon Pokro, 1 in a million! Young Ellens werd onlangs getekend door Rotterdam Airlines. Met zijn hit Bella Ciao bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen. Een nieuwe single met Bokoesam en Jiri11 is net uit! Zangeres Tabitha brak door met Is Dit Over (met Ronnie Flex) en natuurlijk Hij Is Van Mij (Kris Kross Amsterdam). Haar nieuwe ep HIT-SIG gaat hard! Dit is SQUAD #8 Lekker he?

Poke, Young Ellens, Tabitha
Datum: 2 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek