Saint Agnes naar Merleyn

Ticketmaster
Saint Agnes naar Merleyn
Saint Agnes naar Merleyn

Saint Agnes uit Oost-Londen speelt snoeiharde psychedelische rock in de traditie van Led Zeppelin met de rauwheid van The Cramps en de fuzzende bas van Black Rebel Motorcycle Club.

Frontvrouw Kitty Arabella en frontman Jon Tufnell hebben op het podium wel iets weg van The Kills in hun vroegere dagen en ook The Dead Weather. Saint Agnes ademt rock ’n’ roll en de inspiratie halen ze zeker niet bij een heilige maar eerder uit een bar genaamd Titty Twister uit de Tarantino film ‘From Dusk Till Dawn’. Tot nu toe verschenen er vier singles, een live EP en hun debuutalbum zal tijdens deze tournee verschijnen.

Saint Agnes
Datum: 15 mei
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek