Saturday Night Bee Gees naar de Boerderij

Ticketmaster
Saturday Night Bee Gees naar de Boerderij
Saturday Night Bee Gees naar de Boerderij

Barry, Robin en Maurice Gibb, beter bekend als de Bee Gees, scoren vanaf de jaren ’60 grote hits. De film ‘Saturday Night Fever’ zorgt er in 1977 voor dat de broers echte supersterren worden. Discoklassiekers als ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’ en ‘More Than a Woman’ worden vandaag de dag nog steeds op de radio gedraaid. Saturday Night Bee Gees brengt je terug naar de hoogtijdagen van de Bee Gees!

De zeskoppige band zorgt voor een krachtige en indrukwekkende show. Zij weten het betoverende geluid van de Bee Gees zowel vocaal als muzikaal perfect te vangen. Saturday Night Bee Gees neemt je mee op een muzikale reis door vier decennia hits van de gebroeders Gibb, aangevuld met andere herkenbare hits van o.a. Diana Ross en Frankie Valli. Wat resulteert in een fantastische optreden vol nostalgie en herkenning.

Saturday Night Bee Gees
Datum: vrijdag 10 mei 2019
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek