Souad Massi naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Souad Massi naar Tivoli Vredenburg
Souad Massi naar Tivoli Vredenburg

De Algerijnse zangeres/gitariste Souad Massi is een van de grootste Noord-Afrikaanse sterren van dit moment. Met haar warme stemgeluid en virtuoze gitaarspel beheerst ze vele genres: folk, rock, fado, raï, Afrikaanse blues en zelfs Franse chansons. Zingen doet ze in diverse varianten van het Arabisch, in het Frans en soms in het Engels. Behalve gepassioneerd over muziek is Souad Massi ook maatschappelijk betrokken: in haar teksten neemt ze het op voor de onderdrukten der aarde. Haar vorige album El Mutakallimun (Masters Of The Word) is alweer uit 2015, maar een nieuwe is in de maak!

Souad Massi
Datum: 5 december
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek