The Avonden naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Avonden naar Tivoli Vredenburg
The Avonden naar Tivoli Vredenburg

The Avonden is de Nederlandstalige band rondom Marc van der Holst (ex-Hospital Bombers en The Heights). Waar hij in zijn vorige bands nog achter het drumstel zat, staat hij nu op de voorgrond als zanger/gitarist. En dat terwijl hij maar negen akkoorden kent (waarvan hij er drie nog lastig vindt), zoals hij in een interview met de Volkskrant vertelde. Dat staat artistiek succes niet in de weg: het tweede album van The Avonden, Wat Een Cirkel Is, werd door diezelfde krant uitgeroepen tot beste Nederlandstalige plaat van 2018. Verwacht subtiele, nineties-achtige gitaarpop met volstrekt unieke teksten!

The Avonden
Datum: 02 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek