Van Dik Hout naar Carré

Ticketmaster
Van Dik Hout naar Carré
Van Dik Hout naar Carré

Van Dik Hout bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd met een bijzonder concert in Carré. De voorstelling is een bloemlezing uit het oeuvre van Van Dik Hout waar hits voorbij komen als ‘Stil In Mij’, ‘Alles Of Niets’ en ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt’. Ze worden bijgestaan door verschillende speciale gasten. Carré wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een zwoele concertzaal doordat een groot aantal stoelen plaatsmaakt voor staanplaatsen.

Zanger Martin Buitenhuis heeft zin in de show in Carré: “Het is denk ik voor elke muzikant heel bijzonder om in Carré te mogen staan. Dat we hier na tien jaar weer mogen staan in ons jubileumjaar, maakt ons bijzonder trots. We hebben een aantal hele bijzondere gasten uitgenodigd dus ik denk dat het een hele mooie avond gaat worden met onze fans op 26 juni in Carré.”

Van Dik Hout is een van de meest toonaangevende bands van de Nederpop. De band brak in 1994 door met ‘Stil In Mij’. Als gelegenheidsformatie De Poema’s met Acda & de Munnik werden grote hits gescoord als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil’. De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ werd onlangs NPO Radio 2 Topsong en wordt door vele radiozenders gedraaid. De clubtour die begin dit jaar werd aangekondigd in vier zalen is inmiddels geheel uitverkocht.

Van Dik Hout
Datum: 26 juni
Zaal: Carré
Aanvang: 20.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek