Yegor Zabelov naar de Lutherse Kerk

Ticketmaster
Yegor Zabelov naar de Lutherse Kerk
Yegor Zabelov naar de Lutherse Kerk

Yegor Zabelov behoort tot een van de meest originele accordeonisten ter wereld. De uit Wit-Rusland afkomstige muzikant is tevens componist en auteur voor theatervoorstellingen en films. Zijn muziek is te omschrijven als een experimentele mix van accordeon muziek, avant-garde jazz en neoklassiek. Met de intensiteit van een rockster weet Zabelov op een subtiele wijze diverse stijlen met elkaar te vermengen.

Yegor Zabelov is een klassiek geschoold muzikant die met een been in de klassieke wereld stond en met het andere been in de wereld van de underground rock. In zijn carrière won hij allerlei prijzen waaronder ook de prestigieuze Sergei Kuryokhin Prijs voor Moderne Kunst (St. Petersburg, 2010). Zabelov speelt sinds enkele jaren regelmatig optredens in West-Europa. Vanavond zal hij na dodenherdenking een solo-optreden geven in de intieme Lutherse Kerk.

Yegor Zabelov
Datum: 4 mei
Zaal: Lutherse Kerk, Nijmegen
Zaal open: 20:30u
Aanvang: 21:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek