Fuzz Club Eindhoven in de Effenaar

Ticketmaster
Fuzz Club Eindhoven in de Effenaar
Fuzz Club Eindhoven in de Effenaar

Na een succesvolle editie vorig jaar, waar mensen vanuit meer dan 35 verschillende landen naar Eindhoven reisden voor een gemeenschappelijke viering van fuzz, reverb en drone, keert het Londonse indie-label Fuzz Club terug naar Eindhoven voor een tweede editie.

Headliner op Fuzz Club Eindhoven 2019 zijn de Japanse buitenbeentjes Kikagaku Moyo die hun transcendentale mix van minimalistische psychedelica, Oosterse folk en krautrock naar Eindhoven brengen. Ze worden vergezeld op het affiche door het Deense Iceage met hun verwrongen gothic post-punk en The Soft Moon, waarvan de beukende cocktail van industriële EBM en dark-wave de vloeren laat vibreren tot in de vroege uurtjes.

Daar bovenop komt The KVB mee met haar ijzige synthpop, de rokerige drone-rock van Tess Parks, de krakende electro-psych van The Vacant Lots en legendarische bands The Warlocks en The Telescopes. Het Japanse kamp is verder vertegenwoordigd door het hypnotiserende Minami Deutsch, vanuit het zuiden komen post-punkers Whispering Sons, Franse synth-workouts van Rendez-Vous en uit onze eigen kikkerlandje de psych-rockers van Iguana Death Cult. Het Fuzz Club-kamp levert de Berlijnse post-punkgroep The Underground Youth, Oakland-kosmonauten Lumerians, krautrockers 10 000 Russos, Chileense zwaargewichten Vuelveteloca en noise-pop duo Medicine Boy.

Fuzz Club Eindhoven
Datum: 23 & 24 augustus
Zaal: Effenaar
Aanvang: 16:15 uur
Zaal open: 16:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek