Geike naar Bitterzoet

Ticketmaster
Geike naar Bitterzoet
Geike naar Bitterzoet

Tien jaar lang was Geike Arnaert het gezicht van Hooverphonic. Eind 2008 koos de West-Vlaamse zangeres voor een solocarrière. Onder de naam Dorléac werkte ze samen met Spinvis en na diverse losse projecten was daar in 2017 ineens Zoutelande. Op deze monsterhit van BLØF zingt Geike voor het eerst in het Nederlands – en met succes. Zoutelande domineerde zowel in Nederland als België de hitlijsten en brak het ene record na het andere.

Ondertussen bleef Geike werken aan haar solomateriaal. Tientallen songs, samenwerkingen en ideeën passeerden de revue. Tot ze aan de praat raakte met Joost Zweegers, beter bekend als Novastar. Met deze ontmoeting viel voor Geike plotseling alles op zijn plaats. Het resultaat: een Engelstalige popplaat van uitzonderlijk hoog niveau. De eerste single van het nieuwe album van Geike verschijnt dit voorjaar.

Geike
Datum: 23 Mei
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster