Judah & the Lion naar Paradiso

Ticketmaster
Judah & the Lion naar Paradiso
Judah & the Lion naar Paradiso

Judah & the Lion is een folk-poptrio uit Nashville, Tennessee. Zanger en gitarist Judah Akers speelt sinds 2011 samen met mandolinist Biran MacDonald en banjo-speler Nate Zuercher. Het trio begon aanvankelijk met een rijk en traditioneel folk- en bluegrassgeluid, maar is inmiddels terrein aan het winnen in de pop-georiënteerde folk, à la de opbeurende nu-folk van Mumford & Sons. Het tweede album ‘Folk Hop ‘n Roll’ had dan ook een heel ander geluid dan haar voorganger, gekenmerkt door de hit ‘Suit And Jacket’ en het catchy nummer ‘Take It All Back’, welke nummer 1 bereikte in de Billboards Alternative Song hitlijst. Voor nieuwste single ‘Pictures’ werd samengewerkt met Kacey Musgraves, een mooie voorbode van wat er van het aankomende album ‘Pep Talks’ verwacht mag worden.

Judah & the Lion
Datum: woensdag 24 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek