King Khan and the Shrines naar Wilhelmina

Ticketmaster
King Khan and the Shrines naar Wilhelmina
King Khan and the Shrines naar Wilhelmina

Een sexy orgie van funk, soul, garage, psychedelica en feest. Dat ze een bezwerende party komen geven in de Wilhelmien staat vast. Hoe ze dat gaan doen ook; soul met voodoo vibes, repeterende funkrock en ‘meester opzweper’ King Khan zelf, die geen leugen vertelt wanneer hij zegt dat ‘ie de beste soulrevue na Ike & Tina heeft. Zijn meesterlijke muzikanten zijn van het type elke dag spelen, of sterven. En de king zelf? Tja, die ziet er uit als een Bollywood James Brown die zijn funky ruimteschip neerzet in de leukste kroeg van Eindje.

King Khan and the Shrines
Datum: 12 juli
Zaal: Wilhelmina
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek