Leuk Dat Je D’r Bent Band naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Leuk Dat Je D’r Bent Band naar Tivoli Vredenburg
Leuk Dat Je D’r Bent Band naar Tivoli Vredenburg

De Leuk Dat Je D’r Bent Band is de beste partyband van Nederland met 100 procent meezing-garantie! Het repertoire bestaat uit bekende covers die zorgvuldig zijn geselecteerd op feestwaardigheid. Verwacht geen grijsgedraaide discodeunen uit de jaren zeventig, maar Black Eyed Peas, David Guetta, U2, De Jeugd van Tegenwoordig, Faithless, Coldplay, Prince, Robbie Williams, Pink, Beastie Boys, Will Smith, Cypress Hill, Technotronic en De Dijk. Dit alles gebracht door een muzikale stoomwals van negen man die geen bloed door hun aderen hebben stromen, maar confetti. Hier is het feestje!

Leuk Dat Je D’r Bent Band
Datum: 27 april
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek