Maître Gims naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Maître Gims naar Tivoli Vredenburg
Maître Gims naar Tivoli Vredenburg

Met meer dan 2 miljard(!) Youtube-views en de vele hits kunnen we niet meer om hem heen: de Frans-Congolees zanger en rapper Maître Gims staat vanavond in onze Ronda!
Het succes van Gandhi Djuna begon toen hij onder het pseudoniem Maître Gims hits scoorde als Désolé en Ma Direction met de franse rapformatie Sexion d’Assaut. Nederland leerde hem echter kennen toen hij in 2013 zijn soloalbum Subliminal uitbracht. Gewapend met een geheel arsenaal, hij zingt, rapt, composeert en produceert, bestromde hij ook de Nederlandse hitlijsten: J’me Tire en Bella waren vanaf dat moment niet meer weg te denken van de Nederlandse radiostations. Maître Gims laat zich beïnvloeden door hip-hop en dance, maar laat zich ook graag inspireren door latin- en popmuziek. Zijn muziek is aanstekelijk dansbaar en blijft altijd hangen, óók als je geen Frans spreekt!

Maître Gims
Datum: 17 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Aanvang: 19:30
Zaal open: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek