Maria Mena naar Paradiso

Ticketmaster
Maria Mena naar Paradiso
Maria Mena naar Paradiso

Op haar achttiende brak Maria Mena wereldwijd door met ‘You’re The Only One’. Sindsdien is ze een van de grootste popsterren van Noorwegen. Veertien jaar later is Maria Mena alleen maar beter geworden. Liedjes zoals ‘Just Hold Me’, ‘All This Time’ en Kiss-cover ‘I Was Made For Lovin’ You’ bevestigde door de jaren heen de kwaliteiten van Maria Mena. Haar laatste wapenfeit is het eind 2015 verschenen zevende album ‘Growing Pains’, opnieuw een album vol hartverscheurende en vaak weinig subtiele nummers.

Elf keer een uitverkochte Grote Zaal
Maria Mena kreeg in 2017 van Paradiso een plaquette om de mijlpaal te vieren dat ze tien keer in de Grote Zaal speelde en deze ook tien keer uitverkocht. Een historisch feit dat niet veel andere buitenlandse artiesten haar tot nu toe hebben nagedaan. Na een wederom uitverkochte Grote Zaal in december 2018 staat Maria Mena met deze show inmiddels voor de twaalfde keer in de Grote Zaal van Paradiso.

Maria Mena
Datum: 15 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek