Melvins naar de Melkweg

Ticketmaster
Melvins naar de Melkweg
Melvins naar de Melkweg

The Melvins zijn al jaren een wisselende formatie met Buzz Osborne als constante factor. Ze houden niet vast aan één soort muziek en gaan van langzame grunge nummers naar snelle korte punk liedjes en ze brengen het altijd met volle overtuiging. Er zijn maar weinig artiesten die aan de performances van The Melvins kunnen tippen, of in de woorden van King Buzzo: ‘Bam bam bam in yer face en we gaan je vermorzelen. We komen binnen, we blazen de deuren uit de zaal en dagen elke band uit.’

Dat The Melvins een show van jewelste geven en de Melkweg zullen laten schudden op haar grondvesten is bijna een gegeven. Het kan toch geen toeval zijn dat The Melvins twee maal tijdens hun tours een aardbeving hebben meegemaakt? Bereid je maar vast voor op een denderende avond!

Melvins
Datum: 18 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek