Mr. Silla naar de Melkweg

Ticketmaster
Mr. Silla naar de Melkweg
Mr. Silla naar de Melkweg

Mr. Silla is het project van de IJslandse Sigurlaug Gísladóttir, die je wellicht nog kent als zangeres van bands als Múm en Mice Parade. De veelzijdige muzikant en visual artist bracht in 2015 haar debuut uit en dit jaar verschijnt haar tweede plaat ‘Hands on Hands’. Op het nieuwe album zingt ze over de dualiteit van dingen, variërend van de eenvoud van boter op toast tot de complexiteit van gender en seksualiteit. Mr. Silla speelt graag live en zelfs solo neemt ze je mee in een adembenemend muzikaal landschap dat zweeft tussen folk en experimentele elektronica. We openen deze editie van Nordic Delight Festival met de noordelijke magie zoals alleen de IJslanders die kunnen creëren!

Mr. Silla
Datum: 20 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek