Nico Casal naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Nico Casal naar Paradiso Noord
Nico Casal naar Paradiso Noord

Aan zijn carrière als filmcomponist heeft Nico Casal een wel heel bijzonder beeldje overgehouden: In 2016 schreef hij de muziek voor de korte film ‘Stutterer’ en won daarmee een Oscar. Tegenwoordig speelt Nico Casal vooral de soundtrack van zijn eigen leven. In zijn prachtige instrumentale pianoliedjes, subtiel ondersteund door synthesizer en snaren, beschrijft de Spaanse componist een onrustige periode uit zijn leven. Het definitieve einde van een romantische relatie wordt instrumentaal vertaald naar akkoorden die verwateren in stilte zonder volledig in een climax te ontploffen. Dit voorjaar verschijnt zijn debuutalbum ‘Alone’.

Nico Casal
Datum: 4 Mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek