Plork en de Aannemers naar Metropool

Ticketmaster
Plork en de Aannemers naar Metropool
Plork en de Aannemers naar Metropool

Eindelijk stoppen ze er mee! Aan alles, behalve een cirkel, komt een eind en na 16 jaar hebben Plork en de Aannemers besloten om met hun werk als beroepsmuzikant te stoppen. Door de aantrekkende bouw en krapte op de arbeidsmarkt zien ze hun kans schoon om van hun hobby, het bouwen van huizen, hun fulltime beroep te maken! Maar voor het zover is komen de metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot nog even een feestje bouwen om hun definitieve afscheid van de podia te vieren op 11 januari!

Plork geeft alles en meer! Gratis t-shirt! Een afscheid gaat vaak gepaard met een versnapering, denk maar aan de onvermijdelijke koffie met cake bij een begrafenis. De versnaperingen mag je vanavond zelf halen maar Plork en de Aannemers voorzien iedere bezoeker wel van een toepasselijke outfit: een gratis shirt voor alle bezoekers! De mannen willen namelijk wel dat je een beetje goed voor de dag komt bij hun laatste optreden! Deze avond dus nog 1 keer van hele stevige rock tot hoempa gelal en van ska tot Abba; niets is te gek. Zelfs liedjes waar je het bestaan niet meer van wist of die door andere bands stelselmatig worden genegeerd komen aan bod. Doe er je voordeel mee en vier het mee!

Plork en de Aannemers
Datum: 11 januari 2020
Zaal: Metropool
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek