Shawn James & The Shapeshifters naar De Helling

Ticketmaster
Shawn James & The Shapeshifters naar De Helling
Shawn James & The Shapeshifters naar De Helling

De Amerikaanse singer-songwriter Shawn James is een multi-instrumentalist, maar zijn krachtigste instrument is toch wel zijn stem – een kruising tussen het geluid van Tom Waits en het gebrul van een beer die net uit zijn winterslaap ontwaakt. James tourt geregeld solo, maar heeft ook een band: The Shapeshifters. Samen maken ze stevig groovende rock, blues en soul, door de band zelf omschreven als ‘Rock ‘n’ roar’. Dankzij de videogame The Last Of Us 2 scoorde hij onlangs een Spotify-hit (14 miljoen streams) met Through The Valley, maar deze rauwe, eerlijke muziek verdient veel meer succes!

Shawn James & The Shapeshifters
Datum: 2 juni
Zaal: De Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek