The Dublin Legends naar De Oosterpoort

Ticketmaster
The Dublin Legends naar De Oosterpoort
The Dublin Legends naar De Oosterpoort

Als iconen van het Ierse levenslied zingen ze vol overgave over drank, vrouwen, gelukkige en ongelukkige liefdes. Nog altijd vol vuur en vol enthousiasme! Vrijdag 4 oktober staan The Dublin Legends in De Oosterpoort!

Irish pub
Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een Irish pub. Het kloppende hart van de Ierse steden en dorpen. De plek waar verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes rond gaan onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whiskey. Geen band kan dat authentieke en aanstekelijke sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten als het viermanschap Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn.

The Dubliners
De echte folk fans kennen de muzikanten misschien beter onder de legendarische naam The Dubliners. Die naam verdween toen voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende bleef. Net als de waanzinnig lekkere pubsfeer, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholische ballades.

Ierse folk
The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is. Puur en rauw vanuit het hart. Ze hebben geen blinkende decors en special effects nodig om indruk te maken. Goede folk draagt zichzelf. En dat bewijst het begaafde viertal keer op keer als ze met hun enthousiasme en ritme de zaal op stelten zetten. Molly Mallone, Whiskey in the jar, Seven Drunken Nights, The Irish Rover en Dirty Old Town, stuk voor stuk klassiekers die je wel mee móét zingen!

The Dublin Legends
Datum: Vr 4 oktober
Aanvang: 20:30 uur
Zaal: De Oosterpoort
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek