The Marcus King Band naar Paradiso

Ticketmaster
The Marcus King Band naar Paradiso
The Marcus King Band naar Paradiso

Zanger, songwriter en begenadigd gitarist Marcus King maakte met debuutalbum ‘Soul Insight’ in 2015 direct een sterke indruk. Zijn ‘soul-influenced psychedelic southern rock’ combineert een oud geluid met nieuwe energie en komt met zijn band ‘The Marcus King Band’ live het best tot zijn recht. Op zijn tweede langspeler ‘The Marcus King Band’ uit 2016 riep King de hulp in van voorbeelden Derek Trucks (speelt gitaar op ‘Self-Hatred’) en levende legende Warren Haynes (bekend van o.a. Gov’t Mule, The Allman Brothers Band en The Dead). Met name Haynes had een grote bijdrage gezien hij het album ook produceerde. King en zijn band zitten niet stil, in oktober 2017 verscheen de ‘Due North’ EP en vorig jaar was daar alweer het volwaardig album ‘Carolina Confessions’.

The Marcus King Band
Datum: 12 Juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek