The Slackers naar De Helling

Ticketmaster
The Slackers naar De Helling
The Slackers naar De Helling

De New Yorkse skaband The Slackers zou ondanks hun naam weleens de hardstwerkende band ter wereld kunnen zijn. Sinds hun oprichting in 1991 hebben ze vijftien albums uitgebracht en touren ze vrijwel non-stop de aardbol over met hun unieke mix van ska, reggae en soul die ze zelf ‘Jamaican rock ‘n’ roll’ noemen. Frontman Vic Ruggiero ziet daarnaast ook nog tijd om er een solocarrière op na te houden en ook de vijf andere bandleden hebben zo hun muzikale zijprojecten. Vanavond doen ze echter wat ze het beste kunnen: The Slackers zijn. It’s only Jamaican rock ‘n’ roll, but we like it!

The Slackers
Datum: 11 oktober
Zaal: De Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek